Διάθεση σε Χονδρική

Διαθέτουμε μία από τις πλουσιότερες συλλογές βυζαντινών εικόνων οι οποίες είναι στην πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας. Μέσα από τις 300 διαφορετικές εικόνες μας μπορείτε να βρείτε και σπάνιους αγίους που δεν συναντώνται αλλού. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.kapadokis.gr ο κατάλογος συνεχώς εμπλουτίζεται από νέα πρότυπα.

Οι εικόνες μας είναι συνδυασμός χειροποίητης εργασίας και εκτύπωσης δια ψεκασμού. Η επεξεργασία του ξύλου, το πέρασμα των φύλλων αληθινού χρυσού και το λούστρο γίνονται με το χέρι. Ο Άγιος ή Αγία ή παράσταση τυπώνεται σε ειδικά μηχανήματα με υψηλή ανάλυση και πιστότητα. Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται:

  • Εικόνες (οποιουδήποτε) αγίου ή παράστασης σε κορνίζα με φόντο φύλλα αληθινού χρυσού. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να έχει φύλλα αληθινού χρυσού αλλά να είναι τυπωμένο χρυσαφί τότε η τιμή διαμορφώνεται ακόμα χαμηλότερα.
     
  • Εικόνες με φύλλα αληθινού χρυσού χωρίς κορνίζα με πάχος 2cm.
     
  • Εικόνες σε φυσικό ξύλο φτιαγμένες έτσι ώστε να δίνει την εντύπωση παλαιάς εικόνας. Σε αυτό το είδος πρωτοτυπούμε από άλλες παρόμοιες εταιρίες γιατί η εικόνα είναι με ειδική εκτύπωση κατευθείαν πάνω στο ξύλο και όχι χαρτί κολλημένο στο ξύλο.
     
  • Πίνακες βυζαντινής ζωγραφικής με διάφορα θέματα (κυρίως βυζαντινά) αλλά όχι άγιοι. Η εκτύπωση γίνεται με κορυφαίες (και εδώ) αναλύσεις σε πολύ ποιοτικό καμβά για τον οποίο γερμανική εταιρία γηράνσεως δίνει 100 χρόνια εγγύηση στα χρώματα χωρίς τζάμι.

Όλες οι εικόνες διατίθενται μέσα σε σκληρό χάρτινο κουτί. Οι τιμές χονδρικής σε περιπτώσεις μεγάλων παραγγελιών διαμορφώνονται σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα.

Για προσφορά χονδρικής ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6984124647 ή 2315508871  (κ Γαλανόπουλος). Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online φόρμα επικοινωνίας ή να μας αποστείλετε ένα email στο store@kapadokis.gr 

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στα έργα μας στην ιστοσελίδας μας και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να συνεργαστούμε μαζί σας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.