Έξοδα αποστολής - Όροι παράδοσης:

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για παραγγελίες άνω των €100 Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.


Για αποστολές εντός Ελλάδας, η παράδοση συνήθως γίνεται άμεσα (εκτός κι αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή αργία).

Έξοδα Αποστολής:

Για την Ελλάδα για δέματα έως 2 κιλά = 6€

Στις παραγγελίες η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή και με αντικαταβολή κατα την παράδοση.

Κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους, πιθανόν να έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από ένα προϊόν, συνδυάστε τις αγορές σας για να μειώσετε τα έξοδα αποστολής.

 

Πληροφορίες συσκευασίας δώρου:

Επειδή βλέπουμε το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον οι εικόνες της εταιρίας μας να προορίζονται ως δώρα σε διάφορες περιπτώσεις (βαπτίσια, γάμους, εορτές)  δημιουργήσαμε την δυνατότητα μιας πολυτελούς συσκεασίας. Στην συσκευασία αυτή η εικόνα "βυθίζεται¨ μέσα σε ειδικό τελάρο το οποίο έχει επενδυθεί με σατέν ύφασμα και όλο αυτό τοποθετείται μέσα στο κουτί. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να προορίζεται η εικόνα ως δώρο μπορείτε να παραγγείλετε το προιον με την συσκευασία δώρου με επιπλέον κόστος μόλις 3€.

 

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών:

Τα προϊόντα μας είναι καινούρια και σε μεγάλο μέρος χειροποίητα. Δεχόμαστε επιστροφές προβληματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε άμεσα το θέμα σας.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη, κρατάτε πάντα την απόδειξη πληρωμής.

Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται πανομοιότυπα χωρίς έξοδα αποστολής όταν αυτά παρουσιάζουν πρόβλημα.

Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω λανθασμένης επιλογής του αγοραστή και όχι κάποιου ελαττώματος στο προϊόν τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον αγοραστή.

Διατηρείτε πάντα τις συσκευασίες σε καλή κατάσταση.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον πελάτη μας και σεβόμαστε την άποψή του. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.