Έξοδα αποστολής - Όροι παράδοσης:

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.


Για αποστολές εντός Ελλάδας, η παράδοση συνήθως γίνεται άμεσα (εκτός κι αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή αργία).

 

Πληροφορίες συσκευασίας δώρου:

Επειδή βλέπουμε το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον οι εικόνες της εταιρίας μας να προορίζονται ως δώρα σε διάφορες περιπτώσεις (βαπτίσια, γάμους, εορτές)  δημιουργήσαμε την δυνατότητα μιας πολυτελούς συσκεασίας. Στην συσκευασία αυτή η εικόνα "βυθίζεται¨ μέσα σε ειδικό τελάρο το οποίο έχει επενδυθεί με σατέν ύφασμα και όλο αυτό τοποθετείται μέσα στο κουτί. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να προορίζεται η εικόνα ως δώρο μπορείτε να παραγγείλετε το προιον με την συσκευασία δώρου με επιπλέον κόστος μόλις 3€.

 

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών:

Τα προϊόντα μας είναι καινούρια και σε μεγάλο μέρος χειροποίητα. Δεχόμαστε επιστροφές προβληματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε άμεσα το θέμα σας.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη, κρατάτε πάντα την απόδειξη πληρωμής.

Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται πανομοιότυπα χωρίς έξοδα αποστολής όταν αυτά παρουσιάζουν πρόβλημα.

Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω λανθασμένης επιλογής του αγοραστή και όχι κάποιου ελαττώματος στο προϊόν τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον αγοραστή.

Διατηρείτε πάντα τις συσκευασίες σε καλή κατάσταση.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τον πελάτη μας και σεβόμαστε την άποψή του. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.